Brian: Ik heb de engine gemaakt en heb daarnaa vooral aan de UI en overworld gewerkt. Daarnaast heb ik iedereens github werkend gehouden en veel meegewerkt aan bugfixing.

Niels: Mijn naam is Niels, en ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met de AI, en de belangrijkste feature van Talkemon, speech recognition. Mijn hoofdfocus was het werkend krijgen van de battles.
Verder ben ik veel betrokken geweest bij de algemene planning en uitvoering van dit project om alles in goede banen te leiden.

Wessel: De overworld, de collectie van levels waar niet wordt gevochten, heb ik grotendeels gecodeert.
Twee van de drie grids waar alle objecten in staan, player en non-player characters en botsingen zijn allemaal dingen die ik zelf heb gemaakt.
Hier en daar leverde mijn lijn van denken problemen op, maar daar heb je teamgenoten voor!

Job: Ik heb me vooral beziggehouden met de mechanics van de battles: de damage, het vangen van Pokemon en Run.
Verder heb ik me met het fixen van bugs en het maken van spritesheets beziggehouden.

Joris: Hallo mijn naam is Joris en voor ons project heb ik me voornamelijk beziggehouden met het designen, maken en verbeteren van de speelwerelden.
Hiervoor heb ik me laten inspireren door verschillende pokemon werelden die anderen gemaakt hebben.
Het grootste level (Route 1) is vooral geinspireerd op "forestlevels" van de originele pokemons.
Natuurlijk moest er wat extra bij (de twee "towns" en de "cave") en daarvoor heb ik me laten inspireren door verschillende dorpjes uit de originele pokemongame, en verschillende remakes door andere mensen.

Thomas: "Konichiwa, ore wa sugoi desu." Ik heb stukjes code voor iedereen gedaan, maar heb me vooral met de battle bezig gehouden.

Nathan: Ik heb me vooral bezig gehouden met het opslaan van pokemonstats en nog wat dingen die te maken hebben met pokemonstats.